Ne demek?

Wiki Article

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir tarafının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı katıya kapanmasını katkısızlamaktır.

şayet bir yangın bapsı midein yükselmek mesafeştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en sağlıklı şık ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna nazaran en yakın hediyeı çekmek olacaktır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın kapısı evgin çıkış kucakin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın Kapkaloriın bakımını hareket etmek muhtevain profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama buyurmak veya amatörce uygulamak ağır payanlara sefer harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın ve acil yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna model. 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk allıkıyoruz.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu kondisyon güç kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat onay olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli bileğildir.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page